top of page

VODA!!


NE JEN STRAVA JE PRO NÁS DŮLEŽITÁ!!

Další velmi důležitou součástí pro náš život a zdraví je dodržování pitného režimu.

Opět, všichni víme, všichni známe...ALE...!

Naše tělo je z cca 60% procent tvořeno vodou. Voda je základní stavební jednotka. bez vody všechno živé během pár dní umírá.

VODA JE ŽIVOT!!

A přesto tak málo lidí dodržuje pitný režim a přikládá důležitost tomuto otřepanému a přitom pravdivému heslu.

Dostatečný pitný režim nám pomůže zajistit zdraví, vitalitu, krásu a svěžest.

Denně bychom měli vypít cca 2,5 litru ideálně čisté vody (pokud pijeme kávu, za každý šálek vypité kávy, bychom měli vypít sklenku čisté vody navíc, protože káva naše tělo odvodňuje)

Pokud si vodu ochutíme blahodárným životabudičem citrónem, uděláme ještě něco pro svůj metabolismus a přidáme si nezbytný vitamín C. Navíc byť má kyselou chuť, naše tělo paradoxně odkyseluje a vyrovnává tak naše vnitřní ph, které zásadně ovlivňuje vnitřní pochody těla.

Výborné je také popíjení vlažné-teplé vody (nikoli z kohoutku, jak se mě někteří ptali :-) která prohřeje a pohladí Váš trávicí trakt a odnese odpadní látky z těla ven. Tělo je detoxikováno.

Mnozí z Vás, kteří ke mně chodí, vědí o mém přesvědčení o vodě jako o nosiči energií z venčí. Voda je schopna přenášet a nést energii, kterou pochytí. Dáte-li vodě klid a mír, pijete vodu "mírumilovnou" , dáte-li jí vztek, vzdor a negace, napájíte se právě těmito emocemi....

Je proto dobré tu svou vodu očistit a vyčistit. Ne jen vlídným a mírumilovným prostředím :-)

Výborný příklad jsou například kameny. Ty reagují s vodou právě na energické úrovni. Každý kámen a minerál sebou nese určité vlastnosti, které vodu obohatí i vyčistí...

Voda je prostě zázrak, bez kterého bychom všichni a všechno nebyli....

61 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page